GİRESUN / GÜCE - Güce İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda 'Living Stories' isimli eTwinning projesi 1 Mart itibari ile uygulamaya konulmuştur.

Okulumuz ve Romanya'dan Scoala Gimnaziala Nr.10 Galati okulunun kurucu üyeleri olduğu 'Living Stories' isimli eTwinning projesi 1 Mart itibari ile uygulamaya konulmuştur. Diğer ortaklarımız Güce Anadolu İmam Hatip Lisesi, Güce Çok Pogramlı Lisesi, IS Andrea Torrente, Casoria (NA) Italy, İstanbul Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'dir. Projemizin amaçları arasında öğrencilerimizin İngilizce becerilerini geliştirmek, dramayı öğrenme ortamlarına etkin bir şekilde dahil etmek ve kullanmak, öğrencilerimizin sosyokültürel gelişimlerini uluslararası alanda desteklemek, yeni çevrimiçi uygulamalarla tanıştırmak ve Web 2.0 araçlarını daha etkin bir şekilde kullanır hale getirmektir. Projemiz Mayıs ayında sona erecektir. Proje somut çıktıları ise çevrimiçi ortamda paylaşılacaktır. Katılımcı ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.03.2023 - Güncelleme: 03.03.2023 14:53 - Görüntülenme: 230